NOTA:  Hanya untuk mereka yang benar-benar berminat untuk melipat-gandakan income sedia ada sehingga 3x ganda lebih banyak dari biasa sahaja...

---

Psstt... Bila lagi nak setelkan hutang MARA dan PTPTN anda yang masih banyak tu??









Mahukah anda, sekiranya saya tunjukkan satu teknik 'rahsia' bagaimana saya berjaya mengumpul sehingga 3K senarai subscriber dari oversea dalam tempoh yang Singkat + Mudah + serta terbukti BERKESAN?

Teruskan membaca!


Tarikh:
Daripada: Asyraf Aziz dan Saiful Azwan

Lokasi: Kuala Lumpur


Salam hormat bakal usahawan serta pemasar internet hebat semua...

Cuba anda lihat cek serta screenshot sebahagian dari income dalam nilai USD yang telah berjaya saya perolehi diatas. Adakah anda mengimpikan perkara yang sama iaitu mahu menjana income sehingga 3x ganda tanpa perlu bekerja keras? Duduk di rumah saja tanpa perlu keluar pagi balik petang, bersesak-sesak di jalanraya setiap hari menempuh kesesakan trafik, bayar tol, duit parking, serta duit minyak?

Pernah tak anda terfikir untuk bekerja hanya dari keselesaan dirumah, di depan laptop serta komputer anda sahaja dan setiap hari duit dalam USD mencurah-curah masuk ke akaun anda secara konsisten?

Jika jawapan anda adalah YA, syabas saya ucapkan kepada anda kerana anda telah pun berada dilaluan yang betul! Ini kerana saya bakal membantu anda untuk mengecapi impian bertahun-tahun anda diatas melalui cara yang akan saya dedahkan sebentar lagi. TANPA BERSELINDUNG.

Ya, saya akan tunjukkan caranya secara langkah demi langkah kepada anda dan ianya tidak menyalahi mana-mana undang-undang yang ada diatas muka bumi ini. Saya mahu anda juga berjaya menjana income sepertimana yang anda dapat lihat diatas.

Tapi sebelum itu, rasanya adalah lebih baik saya perkenalkan diri saya terlebih dahulu. Kemudian barulah anda tentukan sendiri sama ada saya layak atau tidak untuk membimbing anda kelak..

Saya tak nak ambil terlalu banyak masa berharga anda, jadi saya akan cuba jadikan ia seringkas mungkin.




Nama saya Asyraf Aziz, seorang remaja yang dilahirkan pada tahun 1988 (24 tahun) di dalam sebuah keluarga yang bukannya senang mahupun susah, hanya 'selesa' sahaja. Berasal dari Pulau Pinang dan saya telah mula menceburi bidang perniagaan internet (internet marketing) sebagai seorang usahawan serta pemasar di internet bermula seawal tahun 2008 lagi.

Ketika itu saya masih menuntut di sebuah kolej swasta di sebuah negeri di pantai timur di dalam tahun terakhir bidang pengajian Sains Komputer, sebelum saya mengambil keputusan untuk berhenti belajar.


Kenapa? Jawapannya mudah sahaja, ketika itu minat saya untuk mendalami ilmu-ilmu perniagaan internet di pasaran tempatan amat-amat tinggi. Saya juga telah menghasilkan DUA produk digital milik saya sendiri sebelum ini pada tahun 2010 dan juga 2011 yang lalu. Dan kedua-dua jualan produk tersebut telah pun mendapat sambutan yang hebat disebabkan oleh isi kandungannya yang berkualiti tinggi.

Bermula pada tahun 2009 sehinggalah penghujung tahun 2010, saya telah menjana income secara konsisten melalui program affiliate yang telah saya sertai dan juga hasil dari jualan produk-produk saya diatas. Saya telah berjaya menjana pendapatan melebihi RM10k dari saat saya berkecimpung di dalam bidang perniagaan internet di pasaran tempatan sebelum ini..

Anda boleh lihat sendirinya buktinya dibawah, saya bukannya mahu berseloroh hatta bercakap kosong (jauh sekali!)






Sebelum kita semua melangkah masuk ke tahun baru 2011 tahun lalu, iaitu pada hujung tahun 2010 sebelumnya, ketika saya sedang membaca kiriman emel-emel newsletter yang telah saya langgan (subscribed) daripada para usahawan-usahawan internet luar negara saat itu, tiba-tiba terlintas di fikiran saya satu persoalan ini:

"Di pasaran tempatan (Malaysia) aku dah pernah berjaya buat income sehingga beribu ringgit (RM), kenapa tidak masuk saja tahun baru 2011 nanti, aku cuba try test buat income kat luar negara plak? Untung lagi banyak sebab 1 USD dah bersamaan RM3 duit kita, untung tuu.."

Berbekalkan ilmu serta pengalaman 'buat duit' sedia ada saya selama hampir 2 tahun di pasaran tempatan (Malaysia), saya cuba praktikkan dan implementasikan segala teknik yang saya kuasai ketika itu cuma dengan satu tekad: BUAT DUIT USD 1 PERTAMA SAYA!




Benarlah seperti apa yang orang kata, tak kenal maka tak cinta...


Setelah hampir 3 bulan saya mencuba, barulah saya sedar yang untuk buat duit di pasaran luar negara (oversea) adalah tidak semudah yang saya jangkakan!

YA, memang tipulah kalau saya cakap saya tak berjaya walau buat duit walau sebanyak USD 1 sekalipun dalam tempoh tersebut. Sudah pelbagai kaedah serta cara buat duit di pasaran luar (yang SAH) telah saya sertai dan lakukan selama tempoh tersebut. Sebut saja Clickbank, Amazon, CPA, atau sebagainya lagi. Semuanya saya dah cuba buat..

Anda boleh lihat salah satu bukti income Clickbank saya bagi bulan Februari 2011 sehingga Jun 2011 dibawah:



YA, mungkin bagi anda ianya satu pencapaian yang boleh dibanggakan terutamanya bagi seorang newbie yang baru sahaja bermula untuk buat duit di pasaran antarabangsa.

TAPI.. sikap dan sifat saya seperti yang anda sedia maklum iaitu 'tidak pernah puas' diatas membuatkan saya mahu berusaha lebih kuat dan gigih lagi. Selagi income saya dalam USD setiap bulan tidak berada pada tahap KONSISTEN, selagi itulah saya tidak akan berpuas hati dan menganggap saya telah berjaya kuasai pasaran luar negara sepenuhnya.

---


Selepas situasi yang menimpa saya diatas, saya 'merajuk' sebentar dari melakukan sebarang usaha untuk buat duit di pasaran oversea dan telah bercadang untuk tinggalkan sementara salah satu AZAM saya pada tahun tersebut..

Pada bulan Jun 2011, saya telah menerima satu tawaran untuk bekerja disebuah syarikat swasta yang mana syarikat ini memiliki 3 buah cawangan pusat kebajikan yang mendapat sokongan serta bantuan kewangan dari sebuah kerabat diraja disalah sebuah negeri di pantai timur (terpaksa rahsiakan)


---

Tugas saya ketika diterima bekerja adalah untuk mengajar subjek BI (Bahasa Inggeris) kepada pelajar-pelajar dari Tahun 1 sehinggalah ke Tingkatan 5. Atau dalam erti kata lain, saya bertugas sebagai salah seorang fasilitator di cawangan utama pusat kebajikan kepunyaan syarikat swasta tersebut.

Setelah beberapa bulan saya bertugas di situ, boss sudah mula mengarah saya untuk melakukan bidang tugasan yang tidak berkaitan dengan jawatan yang disandang ketika itu. Tugas-tugas seperti membina laman portal syarikat, sistem e-learning, serta laman sosial syarikat 'dibebankan' diatas bahu saya. Sedangkan skop gaji yang saya terima ketika itu masih lagi sebagai seorang fasilitator. Satu sen pun tak naik!

Akhirnya setelah hampir 5 bulan menabur khidmat kepada anak bangsa, saya telah bertekad untuk meletak jawatan dan kembali melakukan bisnes internet sepenuh masa seperti sebelum ini kembali..

---

Setelah kembali bergelar seorang usahawan serta pemasar internet sepenuh masa semula, saya telah melakukan kick-start semula perancangan asal saya sebelum ini iaitu untuk buat income secara konsisten di pasaran luar negara.

Perkara pertama yang saya lakukan adalah melakukan 'bedah siasat' ataupun post-mortem sebab musabab serta punca di mana kesilapan yang menyebabkan saya masih gagal untuk menjana pendapatan secara tetap dari pasaran luar negara.

Akhirnya, saya menemui jawapan kepada persoalan yang mana SEPATUTNYA saya sudah tahu jawapannya dari dulu lagi, setelah sekian lama melakukan bisnes internet di pasaran tempatan sebelum ini...

---



YA, jawapannya adalah LIST ataupun senarai Subscriber.

Selama hampir 2 tahun saya melakukan bisnes internet di pasaran tempatan (Malaysia) sudah hampir 10k senarai susbcriber yang telah berjaya saya kumpul sehingga saat ini.

Dan sepatutnya saya sedar lebih awal lagi perkara ini, hampir 80% income yang telah berjaya saya perolehi selama tempoh tersebut adalah datangnya dari LIST subscriber yang saya miliki diatas. Jadi, persoalannya kenapa tidak saya mula melakukan proses list building (kumpul subscriber) bagi pasaran antarabangsa pula?

Apabila saya telah memiliki senarai susbcriber 'mat-mat saleh' ini kelak, saya dapat melakukan promosi secara berulang-ulang kali kepada mereka dengan cara yang SAH (bukannya SPAM) dan ia sekaligus dapat memberikan saya income secara konsisten (sebab semua emel promosi telah pun saya set-kan siap-siap pada sistem autoresponder saya)




Masalah Pertama:

Bagaimana kita nak lakukan proses list building ataupun mengumpul LIST luar negara ini? Sedangkan saya sendiri tidak memiliki sebarang produk dalam BI untuk diberikan secara percuma (freegift) kepada semua bakal subscriber 'mat salleh' saya kelak?

Bagi masalah pertama ini, saya nak anda anggap masalah ini telah pun SETEL. Saya akan berikan penyelesaiannya kepada anda dibawah nanti.


Masalah Kedua:

Ini yang paling penting, kaedah atau teknik apakah yang boleh kita gunakan untuk melakukan proses list-building ataupun mengumpul senarai subscriber oversea?

Tak kan kita nak hantar jemputan JV kepada usahawan-usahawan internet luar negara seperti
Anik Singal, Matt Bacak, Ewen Chia, Shawn Casey, Andrew X, Adeel Chowdry
serta ramai lagi untuk join program affiliate PPL (Pay Per Lead) macam selalu yang dilakukan oleh usahawan internet tempatan kita?

Kalau anda boleh buat pun, minima komisen per lead yang anda perlu berikan kepada mereka adalah USD 1 (RM3) bagi setiap lead (subscriber). Mampukah anda untuk menyediakan modal sehingga USD 1,000 atau RM3,000 ++ hanya untuk mendapatkan 1,000 orang subscriber? 

Saya pasti, majoriti daripada kita pastinya menjawab: TAK SANGGUP!



---

Seperti yang saya sedia maklumkan kepada anda tadi, apabila anda telah berada di laman web ini saya mahu anda juga berjaya serta mampu untuk buat duit sepertimana saya lakukan sekarang. TANPA BERSELINDUNG.

Ingat lagi tak?

Mahukah anda memiliki senarai subscriber dari luar negara sebanyak ini?



---

Tepuk dada tanya selera...

Apa yang bakal saya dedahkan serta bongkarkan dibawah nanti, merupakan hasil Case Study saya sendiri selama hampir setahun mempraktikkan teknik ini. Sudah banyak masa, tenaga, serta wang ringgit yang telah saya laburkan untuk memastikan saya menjumpai hanya SATU teknik yang benar-benar BERKESAN dari beratus kaedah serta teknik yang ada.

Hampir berbulan-bulan saya menghabiskan masa untuk mempelajari pelbagai ilmu baru terutama di forum-forum 'mat saleh' yang wujud di luar sana. Dan kini, saya bakal kongsikan kesemua ilmu tersebut kepada anda di dalam sebuah pakej lengkap ini.



---


rahsia subscriber


Seperti yang anda sedia maklum diatas, Rahsia Subscriber merupakan satu-satunya Case Study yang telah saya jalankan sendiri dalam tempoh hampir setahun demi hanya untuk menguasai teknik yan benar-benar PROVEN. Dan sekarang, saya mahu anda juga mempraktikkannya!


Selain itu:

---

    Ianya telah ditulis serta dihasilkan dengan bahasa mudah difahami (BM) serta mudah     dipraktikkan, tidak kira samada anda berkelulusan SPM ke, Ijazah, Diploma, atau ada                 'Master' sekalipun..

    Anda tidak perlu lagi membuang masa untuk mencari kaedah ataupun melakukan try         and error mana-mana teknik pemasaran lain yang belum terjamin keberkesanannya.

    Panduan ini memuatkan tutorial langkah demi langkah beserta screenshot bagi             memudahkan pembaca mengikuti segala tunjuk ajar dengan mudah dan pantas.

    Hampir 10 modul video tutorial secara LIVE turut disertakan bersama di dalam Rahsia     Subscriber. Anda jenis yang malas membaca? Tiada masalah!

    Segala teknik yang dibongkarkan merupakan PROVEN METHOD atau dalam erti kata lain     99% dijamin keberkesanannya.

---

Mampu Membantu!

Satu pendedahan menarik daripada Asyraf Aziz. Pada permulaannya saya rasakan produk ini sama seperti produk IM lain tetapi sangkaan saya meleset dan nampaknya ianya akan mampu membantu lebih ramai IM membina list dari luar negara dengan mudah dan pantas.



MHNizam aka pjutawan
www.mhnizam.com
 

---
---

---


    Di dalam Blueprint ini, anda akan diperkenalkan kepada             konsep asas bagi teknik ____________ sebelum anda                            memulakan proses list building anda.

    Senarai laman web yang menawarkan servis ____________     yang boleh anda pilih dan gunakan bagi tujuan mendapatkan                     trafik ke laman squeeze anda.

    Kajian berkenaan perbandingan antara kelebihan serta             kekurangan setiap laman web ____________. Tanpa                                research ini, anda bakal leburkan wang ringgit anda                            tanpa sebarang hasil!

    Langkah permulaan untuk setup kempen ____________         anda serta tips 'rahsia' untuk meningkatkan kadar                                conversion rate (EPC) setiap trafik yang sampai ke laman                        squeeze anda.

    Syarat serta terma laman ____________ yang wajib anda         berikan perhatian sebelum memulakan kempen _________                    anda. Hati-hati!

    DUA teknik serta kaedah 'old-school' yang biasa digunakan     oleh usahawan internet luar negara untuk melakukan proses                    list building.

    Dan banyak lagi rahsia yang tidak muat saya nyatakan di     sini. Semuanya dimuatkan di dalam Blueprint ini!



    Di dalam video tutorial yang pertama, anda akan ditunjukkan     langkah-langkah mencipta sub-domain pada domain                            utama anda.

    Di dalam video tutorial kedua, anda akan ditunjukkan                 langkah-langkah melakukan pemasangan (installation)                        platform Wordpress (WP) pada sub-domain diatas.

    Di dalam video tutorial ketiga, anda akan ditunjukkan                 langakah-langkah untuk melakukan pamasangan Theme                        WP yang bernilai $97 (RM300++) secara percuma!

    Di dalam video tutorial yang ke-4, anda akan dibimbing             secara satu per satu langkah untuk melakukan                                    konfigurasi setting pada Theme WP diatas dengan betul.

Anda juga akan mempelajari bagaimana Theme WP ini dapat membina laman squeeze anda cuma dengan 3 klik sahaja!

    Di dalam modul tutorial yang ke-5, anda akan menerima             akses secara percuma ke 12 SET PRODUK PLR yang mana                    anda boleh branding-kan 100% menjadi hakmilik anda.

Dan sekaligus anda boleh gunakannya sebagai freegift untuk diberikan kepada bakal subscriber kelak. Total saiz keseluruhan fail PLR ini sahaja hampir mencecah 100MB!


    Di dalam video tutorial yang pertama, anda akan ditunjukkan     cara-cara melakukan pendaftaran bagi menggunakan                             Sistem NX.

    Manakala di dalam modul video tutorial yang ke-2 pula, saya     akan tunjukkan kepada anda cara-cara untuk setup                            ____________.

    Di dalam modul video yang ketiga, saya akan tunjukkan             secara LIVE kepada anda langkah-langkah melakukan                            ____________ selepas langkah di dalam video modul #2                        diatas selesai.

    Di dalam video tutorial yang ke-4 pula, saya akan tunjukkan     cara-cara melakukan penetapan demografi trafik yang                        akan tiba di laman squeeze anda kelak.

    Dan di dalam modul video tutorial yang terakhir ini, saya         akan dedahkan kepada anda cara-cara untuk melakukan                        Kajian Conversion Rate (EPC) setelah menggunakan                            sistem NX ini.


 

    Tidak tahu apa itu Sistem Autoresponder. Iaitu sistem yang mana anda dapat                     menghantar emel secara pukal secara sah kepada senarai subscriber anda kelak.

   Tidak tahu yang setiap pihak yang menawarkan servis sistem autoresponder berbayar,            memerlukan anda membayar yuran langganan menggunakannya setiap bulan (melainkan               anda gunakan sistem autoresponder percuma)

   Tidak tahu apa itu 'Laman Squeeze' ataupun 'Landing Page' yang mana ia merupakan        sebuah laman yang mana anda akan letakkan borang pendaftaran untuk bakal subscriber               anda lakukan pendaftaran ke dalam sistem autoresponder anda nanti.

    Inginkan income (RM) dalam masa yang singkat. Rahsia Subscriber merupakan sebuah         pakej tutorial dalam bentuk digital (PDF dan Video) yang mana memberi tunjuk ajar                    tentang bagaimana untuk melakukan proses membina/mengumpul senarai susbcriber (list)            secara SAH.

           Dan kemudian barulah anda memperoleh keuntungan setelah melakukan promosi sebarang            produk ke list anda kelak.

    Seorang yang PEMALAS. Tiada orang yang berjaya di dalam dunia ini hanya dengan duduk     diam depan laptop main game atau layari laman sosial Facebook kemudian tiba-tiba duit                masuk ke akaun. Anda perlu TAKE ACTION dan ikuti setiap langkah yang telah                            dikongsikan secara konsisten untuk melihat hasilnya dalam tempoh masa panjang.

---



(Klik butang Sign Up Now diatas untuk maklumat lanjut)


Jangkaan Saya Tersilap!

Bila dah lihat tajuk produk ni, saya begitu teruja nak mengetahui rahsianya.. macam mana ni nak tingkatkan subscribers dalam masa yang singkat & convert. Mesti ada rahsianya.. mesti panduan biasa untuk seorang Internet Marketer melakukan promosi dalam emel saja..

Alhamdulillah, bila saya dah baca.. terkedu seketika..

Banyak rahsia dibongkarkan. Yang paling best.. Rahsia yang didedahkan 'mudah, murah dan berkesan'. Saya jamin anda anda akan dapat  sesuatu yang tak terlintas di fikiran pun. Yang pastinya.. 'Rahsia Subscriber' telah membuka minda saya bagaimana untuk melakukan teknik yang betul untuk meningkatkan subscribers dengan teknik yang paling PANTAS & CONVERT!

Suella DotNet

www.lubukrahsiaon9.com
 



Bagi pelancaran produk Rahsia Subscriber saya kali ini, saya telah menggunakan konsep yang sedikit berbeza berbanding yang biasa dilakukan oleh usahawan-usahawan internet tempatan sebelum ini.


Di mana saya telah pun membangunkan sebuah sistem membership secara khas kepada semua bakal pembeli Rahsia Subscriber saya ini untuk mengakses kesemua modul tutorial yang terdapat di dalamnya secara terus di ruangan members ini. Tak perlu download apa-apa fail video bersaiz besar dan  memakan masa yang lama seperti selalu lagi!

Setiap pembeli akan mendapat username dan password sendiri untuk mengakses ke ruangan ahli/pembeli diatas untuk mengikuti segala modul tutorial yang telah dimuatkan disana kelak.






BONUS 1: Saya telah menyediakan sebuah Forum VIP khas kepada semua ahli dan pembeli Rahsia Subscriber yang mana ianya cuma dapat diakses dengan menggunakan username serta password rahsia sahaja yang akan diberikan kelak.

Diruangan ini anda boleh berdiskusi dengan rakan-rakan ahli yang lain serta berkongsi sebarang pendapat dan pertanyaan disetiap ruangan forum khas yang telah disediakan. Menarik?


BONUS 2: Saya juga telah menyediakan sebuah Laman Group KHAS kepada semua ahli serta pembeli Rahsia Subscriber di laman sosial Facebook. Laman Group ini adalah tertutup dan hanya ahli yang telah mendapatkan Rahsia Subscriber sahaja akan diberikan akses ke laman Group ini.

Segala notifikasi serta update semasa seperti edisi kemaskini Rahsia Subscriber pada masa akan datang akan dikongsikan bersama rakan-rakan ahli yang lain pada laman Group VIP ini.


Oh ya, sebelum itu..

Saya ada satu berita buruk untuk anda..

Saya hanya membuka kuota jualan sebanyak 300 unit sahaja untuk mendapatkan Rahsia Subscriber ini. Saya tak bercadang untuk dedahkan rahsia ini kepada ramai pihak, walaupun kalau saya buka lebih banyak kuota makin banyak duit saya dapat..

Memang sikit sahaja kuota yang saya buka dan terhadkan kali ini berbanding produk-produk saya sebelum ini. Bukan apa, saya hanya mahu menjaga kualiti produk ini serta mudah untuk saya bimbing dan berikan support kepada 300 orang ini kelak dengan pantas serta efisien.

Sekiranya anda masih ragu-ragu atau rasa pelaburan ilmu ini terlalu besar dan berisiko buat anda, saya berikan jaminan berikut kepada:





rahsia subscriber
Dengan syarat, saya nak lihat yang anda dah buat seperti yang saya tunjukkan. Tunjukkan kepada saya yang anda dah buat seperti apa yang saya dah ajar dalam kesemua modul yang terdapat dalam Rahsia Subscriber. Anda dah nampak? Memang berat sebelah ke anda.

Dan risiko 0% di pihak anda manakala saya yang menanggung semua kerugian jika anda tidak berpuas hati. Lihat? Saya sememangnya sangat yakin dengan produk ini asalkan anda mengikuti segala tunjuk ajar yang telah saya berikan dalam setiap modul. Pasti hasilnya positif kelak!

Buat keputusan sekarang juga, kerana saya pasti kuota 300 orang ini akan habis disambar oleh mereka yang sememangnya telah bercadang untuk menembusi pasaran luar negara pada Tahun 2012 kali ini..




Bila sebut soal harga,  sejujurnya pada mulanya saya sendiri tidak pasti nak letakkan nilainya. Memandangkan saya telah berkorban banyak masa, tenaga, serta wang ringgit untuk mengumpulkan kesemua teknik serta rahsia ke dalam satu pakej lengkap sebegini..

Jika saya pakej-kan kesemua modul yang terdapat di dalamnya dalam Bahasa Inggeris kemudian jual di pasaran luar, senang-senang saja saya boleh kenakan caj sebanyak USD 47. Kalau duit kita nilainya hampir mencecah RM150.

Tetapi saya masih lagi bersikap relevan. Dan saya sedar jumlah tersebut terlalu tinggi bagi pasaran tempatan (Malaysia) bagi sesebuah produk digital. Oleh itu, saya telah membuat keputusan untuk meletakkan harga serendah RM40 sahaja! Kalau anda tukar RM50 ke dalam nilai USD, ia baru bernilai lebih kurang $13 sahaja..

Dengan pelaburan ilmu cuma serendah $13 ini, anda mungkin dapat menjana pendapatan minimum (dalam seminggu) $31 atau RM93.00 untuk sebarang komisen ataupun hasil jualan produk anda sendiri kelak. Kalau anda dapat lihat kotak tempahan dibawah, ini bermaksud anda masih berpeluang untuk mendapatkannya..

Tapi kalau tertera SOLD OUT dibawah, saya minta maaf awal-awal..


 


Anda boleh membuat bayaran menggunakan Mesin ATM, Pindahan Wang Melalui Internet, Kad Debit, dan Kad Kredit.

Klik butang Dapatkan Sekarang dibawah sekarang juga untuk ke halaman tempahan..


Anda boleh buat bayaran walaupun pada pukul 3:35 pagi!



---


Demi Kejayaan Anda,

  
                               Saiful Azwan

www.RahsiaSubscribers.com

Email (Helpdesk): support@rahsiasubscribers.com

PS. Jangan tunggu lagi! Kerana saya pasti anda akan menyesal kelak kerana tidak mendapatkannya. Lihat sahaja maklum balas serta testimonial yang telah diberikan oleh mereka yang telah pun mendapatkan Rahsia Subscriber ini. Kesemuanya amat-amat teruja dan berpuas hati dengan hasilnya!

PSS. Bila saya kata ianya dibuka TERHAD kepada 300 orang sahaja.. itu bukan main-main sebab apabila jumlah kuota telah pun SOLD OUT kelak, saya akan terus tutup tempahan jualan bagi produk ini. Walau saya akan membukanya kembali pun, pastinya saya akan menjualnya dengan harga jauh lebih tinggi berbanding yang anda dapat lihat sekarang.



"Make Your RIGHT Choice And TAKE ACTION Today!"


http://bhunter87.jomniaga.com/buy/1